Ensotech

Jobba med oss

Just nu söker vi

Det här är Ensotech

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett kombinerat konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet. Bolaget grundades 2016 av Magnus Kjellin som efter många år i ledande befattning samt i egen konsultverksamhet såg stora möjligheter i att digitalisera inköps- och förvaltningsprocessen för elavtal.

Produkten vi byggt, och idag levererar till industrin, myndigheter och kommuner som en SaaS-lösning är unik. Ett system som hjälper kunden med en objektiv och säker kontroll av den data som ligger bakom priset för stora inköp av elenergi. Hittills har våra kunder sparat stora belopp och arbetstimmar genom vår lösning.

Teamet idag består av 4 personer med kontor i Stockholm. Vi söker nu förstärkning till Stockholmskontoret.

Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas. Vår resa har bara börjat. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären och försäljningen optimeras och vi har mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa. Vi har lärt oss massor, men vi har också väldigt mycket kvar.

Vi är kompromisslösa i vår inställning i att kompromissa vid rätt tillfällen. Det innebär att vi gillar och bygger vår verksamhet på struktur, ordning och reda. Däremot står inte struktur och fyrkantighet i vägen för utveckling av tjänster, att testa koncept eller att hitta smarta lösningar.

Drivkraften är viljan att göra avtryck som grundar sig på verkligt substantiella förändringar och utveckling. Att det finns en mening i det vi gör. Vi bygger system man kan lita på och vi värdesätter ärlighet och transparens högt.

Nu river vi ner strukturer som fått råda länge i en bransch full med labyrinter som försvårar insyn för kunden. Tillsammans kan vi göra annorlunda och bättre.

Vad behöver vi?

Som en i teamet i vår kommande utvecklingsfas behöver vi skarpa hjärnor som har känsla för både detaljer och helhet. Du har en vilja och lust att jobba nära våra kunder och hjälpa dem i deras utveckling då kundkontakter kommer vara en naturlig del i varje arbetsdag.

Men ännu viktigare är din personlighet och dina värderingar.
Du kompromissar inte med kvalitet och exakthet när det gäller produkten men utmanar oss i nytänkande. Du vill som vi, förändra, förenkla och bygga ett nytt rättvist och jämlikt affärsklimat i en konservativ bransch.

Vi hoppas hitta dig som, på några års sikt, kommer att vara en av nyckelpersonerna i detta företags bolagsledning. Kanske är bolaget då börsnoterat eller så har det en annan intressant hemvist och troligen är vi etablerade i fler länder. Vi tror att du har en enorm potential inom dig som vi hoppas kunna ge förutsättningar för dig att realisera – det får bli vår utmaning.