Ensotech

Jobba med oss

Vi behöver nu bli fler på vårt kontor i centrala Stockholm och söker nya stjärnor som vill hjälpa oss att utveckla vår affär.

Just nu söker vi

Det här är Ensotech

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Med rådgivning och vårt unika system Energy Sourcing Tool erbjuder vi ett stöd genom hela inköpsprocessen för el från framtagande av inköpsstrategier, upphandling samt löpande kontroll och uppföljning.

Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas samtidigt som intresset för våra tjänster är stort. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras och vi har mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa.

Vi behöver nu bli fler på vårt kontor i centrala Stockholm och söker nya stjärnor som vill hjälpa oss att utveckla vår affär. Det kommer finnas stora möjligheter till att utveckla den egna rollen utifrån egen förmåga och vilja. Med dagens tekniska lösningar kan det finnas möjligheter till arbetsplatser också på andra ställen.
På Ensotech hittar du en nytänkande arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap. Våra medarbetare är teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch: Energibranschen. 

Om du är en positiv, relationskapande och ansvarstagande lagspelare med stor professionell kapacitet och entreprenörsanda är du kanske personen vi söker!

Låter det spännande?

Vi hoppas att du vill vara med och etablera Energy Sourcing Technology som en oberoende och objektiv part i rollen att supporta stora företag och offentlig verksamhet till bättre affärer.  Potentialen för våra kunder är enorm.

Om du är sugen att veta mer, ta gärna kontakt med vår grundare och vd Magnus Kjellin, tel 070-550 10 01, epost magnus.kjellin@ensotech.se eller Johan Wimmergren, tel 073 – 707 82 84, e-post johan.wimmergren@ensotech.se