Ensotech

Leveransansvarig som vill utmana en hel bransch

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Intresset för våra tjänster är stort och vi behöver bli fler på vårt kontor i Stockholm.

Vi söker därför dig som är senior inom kundleveranser och som kanske även har erfarenhet från konsultation eller systemutveckling.

Varför Ensotech?
På Ensotech hittar du en nytänkande arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap. Våra medarbetare är teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch: Energibranschen. När du träffar oss hoppas vi att vår positiva och framåtlutad kultur som kännetecknas av samarbete, kompetens, ansvar och innovation ska smitta av sig.

Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras, försäljningen optimeras och vi har mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa.

Rollen som leveransansvarig:
Som leveransansvarig på Ensotech erbjuds du en spännande och mångfacetterad roll där du får skriva ett eget kapitel i boken om Ensotech. Med hjälp av din tidigare erfarenhet, personlighet, ambition och ett action- och målorienterat arbetssätt ansvarar du för att både bygga och upprätthålla starka kundrelationer.

Med ett knivskarpt fokus på kunden driver och projektleder du kundleveranser, konsultationsprojekt och arbetar med systemspecifikation mot främst industri och offentlig verksamhet i Sverige.

Du blir även central i arbetet med att vidareutveckla och förfina våra leveranser och erbjudanden för både vår konsultverksamhet och vår SaaS-tjänst samtidigt som du blickar framåt och hjälper oss att skapa strukturer för att växa både nationellt och internationellt.

Låter det spännande?
Vi hoppas att du vill vara med och etablera Ensotech som en objektiv part som hjälper stora organisationer att både göra verklighet av sina miljömål och samtidigt spara in på onödigt höga energikostnader.

Om du tycker att Ensotech låter som en spännande möjlighet och du känner att du passar in på beskrivningen nedan, ta gärna kontakt med vår grundare och VD Magnus Kjellin via telefon: 070-550 10 01 eller via e-post: magnus.kjellin@ensotech.se.

För att lyckas i rollen som leveransansvarig hos oss tror vi att du passar in på följande profil:

  • Du har troligtvis ett antal års erfarenhet inom konsultation kring komplexa tjänster eller SaaS-lösningar, gärna med fokus på inköp eller energibranschen.
  • Du besitter stora förhandlingskunskaper.
  • Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person känner du igen dig på:

  • Du är trygg i dig själv och har stor beslutsamhet.
  • Du trivs bra både i olika typer av samarbeten och med att driva individuella projekt.
  • Du är en självstartare med hög motivationsnivå som självständigt kan strukturera ditt arbete.
  • Du är kreativ och har en hög nivå av smartness.
  • Du är både en visionär som kan se den stora bilden och reflektera men har även förmågan att växla om till att vara hands-on och arbeta operativt.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna Magnus Kjellin via telefon: 070-550 10 01 eller via e-post: magnus.kjellin@ensotech.se.

Varmt välkommen till oss på Ensotech!