Ensotech

Senior säljare med intresse för affärsutveckling och innovation

2021-01-18. UPPDATERING: TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Intresset för våra tjänster är stort och vi behöver bli fler på vårt kontor i Stockholm.

Vi söker därför dig som är senior i rollen som säljare/affärsutvecklare och som kanske även har erfarenhet från av affärsutveckling inom tech, IT eller ekonomi.

Varför Ensotech?
På Ensotech hittar du en nytänkande arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap. Våra medarbetare är teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch: Energibranschen. När du träffar oss hoppas vi att vår positiva och framåtlutad kultur som kännetecknas av samarbete, kompetens, ansvar och innovation ska smitta av sig.

Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras, försäljningen optimeras och vi har mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa.

Rollen som säljare:
Som säljare på Ensotech erbjuds du en spännande roll där du får skriva ett eget kapitel i boken om Ensotechs resa. Med hjälp av din tidigare erfarenhet, personlighet, ambition och ett action- och målorienterat arbetssätt kommer du både att lyckas med att utveckla dina egna affärsrelationer med att lägga grunden för Ensotechs försäljningsverksamheter i Norden och Europa.

Låter det spännande?
Vi hoppas att du vill vara med på vår resa för att etablera Ensotech som en objektiv part som hjälper stora organisationer att både göra verklighet av sina miljömål och samtidigt spara in på onödigt höga energikostnader.

Om du tycker att Ensotech låter som en spännande möjlighet och du känner att du passar in på beskrivningen nedan, ta gärna kontakt med vår grundare och VD Magnus Kjellin via telefon: 070-550 10 01 eller via e-post: magnus.kjellin@ensotech.se.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss tror vi att du passar in på följande profil:

  • Du har kommit en bra bit i din karriär inom försäljning och affärsutveckling och har därmed ett antal års erfarenhet inom försäljning av komplexa tjänster, konsulttjänster eller SaaS-lösningar.
  • Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Meriterande:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik, försäljning eller liknande.
  • Erfarenhet från försäljning till offentlig verksamhet.

Som person känner du igen dig på:

  • Du brinner för försäljning och att göra affärer och drivs av att arbeta mot- och överträffa uppsatta mål.
  • Du är en god förhandlare som agerar med beslutsamhet.
  • Du trivs bra både i olika typer av samarbeten och med att driva individuella projekt.
  • Du är en självstartare med hög motivationsnivå som självständigt kan strukturera ditt arbete.
  • Du är kreativ och har en hög nivå av smartness.
  • Du är både en visionär som kan se den stora bilden och reflektera men har även förmågan att växla om till att vara hands-on och arbeta operativt.

Om du har frågor om tjänsten, kontakta gärna Magnus Kjellin via telefon: 070-550 10 01 eller via e-post: magnus.kjellin@ensotech.se.

Varmt välkommen till oss på Ensotech!