Ny medarbetare, Jacob Tunberg

Ensotech växer genom nya spännande uppdrag och nu stärker vi även upp teamet. Vi är glada över att få presentera vår nya medarbetare Jacob Tunberg. Jacob, som är 24 år och från Årsta, började hos oss under våren och är redan involverad i frågor som rör både produktutveckling och bolagets väg framåt.

Att vi nu har hittat rätt person för att stärka upp organisationen känns tryggt.

– Vi är i en expansiv och spännande fas och Jacob kommer in med en riktigt intressant utbildning i ryggen. Det blir ett bra tillskott till övriga teamet. Att få in ett par nya ögon är också stimulerande. Det är ju kombinationen av både fakta och innovation som gör vårt företag unikt, säger Magnus Kjellin, grundare och vd på Energy Sourcing Technology AB.

Växlar över från studier till heltidsjobb i juni

Fram till juni är det dock deltid som gäller för Jacob. Först ska han bli klar med sina studier på KTH där han avslutar sin 5-åriga civilingenjörsutbildning. Utbildningen har haft fokus på industriell ekonomi, energi och hållbar utveckling. Något som han kommer ha nytta av i sitt nya uppdrag.

– Jag tyckte det lät väldigt spännande när jag fick höra mer om bolagets kunderbjudande, visioner och mål. Helt i linje med mitt intresse för teknikutveckling och att hitta nya lösningar. Det är ett tajt team där man naturligt blir delaktig i olika delar och det är ett stort plus för mig. Jag vill bidra med att utveckla plattformen vidare men också få vara nära kundernas utvecklingsresa säger Jacob.

Jacob förklarar också att han blivit lite överraskad efter sin första tid på företaget.

– Det jag inte visste var hur stor kapacitet det finns. Dels i bolaget men också i det unika verktyget EST (Energy Sourcing Tool). Att det finns så mycket innehåll i tjänsten har varit en aha-upplevelse måste jag säga.

Renovering och golf som avkoppling

Jacob är född i Älvsjö men bor nu i Årsta med sambon Gabriella. Som avkoppling från studier och jobb blir det gärna renovering av sommarstugan på Ekerö eller en dag med det nyfunna intresset golf.

Stort välkommen Jacob! Det är härligt att ha dig ombord inför den fortsatta utvecklingen framåt.