Våra tjänster

Vi hjälper verksamhetsledare, energiansvariga och inköpare att sätta rätt målsättningar för verksamheten och tillhandahåller verktygen för att enkelt följa upp mot de målsättningarna. Vår ambition är att alla elförbrukande verksamheter ska ha en pålitlig och professionell hantering av deras elaffär, utan att behöva lägga betydande resurser. 

Vi har många års erfarenhet från att stötta företag både genom hela upphandlingsprocessen och genom att ta fram skräddarsydda lösningar för att hantera elaffären.

Elupphandling

Inköpsprocessen, bestående av strategiformulering, upphandling och slutligen avtalsförvaltning, är en sammanlänkad process där varje steg behöver hanteras i relation till helheten. Vi har specialistkunskapen och verktygen för att stötta genom varje steg.

Hantera elaffären

Affärsdriven och strategisk hantering av elaffären handlar om att etablera resurseffektiva processer som samlar alla delar av elaffären på ett ställe. Med ett datadrivet och finansiellt perspektiv uppnår man kostnadsbesparingar, operativ trygghet och pålitlig översikt.

Har du frågor om våra tjänster?

Välkommen att höra av dig till Magnus eller någon av oss för att lära dig mer om effektiva och hållbara lösningar inom elinköp!

Magnus Kjellin

VD Ensotech

+46 705 50 10 01

magnus.kjellin@ensotech.se