Projektledning – Systemutveckling och kundleveranser

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Med rådgivning och vårt unika system Energy Sourcing Tool erbjuder vi ett stöd genom hela inköpsprocessen för el från framtagande av inköpsstrategier, upphandling samt löpande kontroll och uppföljning.

Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas samtidigt som intresset för våra tjänster är stort. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras och vi har mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa.

Vi behöver nu bli fler på vårt kontor i centrala Stockholm och söker nya stjärnor som vill hjälpa oss att utveckla vår affär. Det kommer finnas stora möjligheter till att utveckla den egna rollen utifrån egen förmåga och vilja.
På Ensotech hittar du en nytänkande arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap. Våra medarbetare är teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch: Energibranschen.

Om du är en positiv, relationskapande och ansvarstagande lagspelare med stor professionell kapacitet och entreprenörsanda är du kanske personen vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att inledningsvis främst vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla och förfina våra kundleveranser och erbjudandet tillsammans med våra kundansvariga konsulter för både vår konsultverksamhet och vår unika SaaS tjänst. Det finns enorm utvecklingspotential i rollen. Med erfarenheter från SQL databasutveckling kommer du snabbt att bli en nyckelperson kopplat till vår löpande utvecklingsteam.

Är du den vi söker? 

Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt och har intresse, vilja och förmåga att leverera lösningar. Självledarskap är en nyckel.

Du är utåtriktad och social och jobbar bra med andra människor. Vidare är du noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till uppsatta mål och tidsramar.

Då vi är ett litet entreprenöriellt företag trivs du och ser möjligheter i en miljö med snabba förändringar och beslut. 

Vi ser helst att du har utbildning från universitet/högskola gärna med teknisk inriktning. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet från energibranschen eller konsultvärlden men även om du är nyutexaminerad med rätt personlighet och kvalifikationer finns det stora möjligheter. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande. 

Låter det spännande?

Vi hoppas att du vill vara med och etablera Ensotech som en oberoende och objektiv part som hjälper stora företag och offentlig verksamhet att öka transparensen mot elförsäljningsbolagen och därmed få bättre kontroll och undvika onödigt höga eller felaktiga energikostnader.

Om du tycker att Ensotech låter som en spännande möjlighet och du känner att du passar in på beskrivningen nedan ta gärna kontakt med vår grundare och vd Magnus Kjellin, tel 070-550 10 01, epost magnus.kjellin@ensotech.se eller johan.wimmergren, tel 073 – 707 82 84, e-post johan.wimmergren@ensotech.se